Bli gravid

Daysy finner egløsningene, EL, og i appen DaysyView har du all informasjon og vet når du er fruktbar. Daysy blinker dessuten rødt på forventet EL-dag. Resten er opp til dere..... Hvis du sliter med å bli gravid, er Daysy også genial. Hvofor er enkelt å forklare. 

Ganske enkelt

Du tar tempen om morgenen når du våkner. 

Etter et par målte sykler får du i DaysyView opp dato for forventet eggløsning opp til 6 dager i forveien, har eggløsnings- og graviditetstest. Og det fine: Det går helt AUTOMATISK.  

Hva skjer ved unnfangelse og graviditet? 

  • Tempen stiger vanligvis 0,2 – 0,5 grader dagen etter eggløsning.  
  • Ved unnfangelse stiger tempen mer enn vanlig og forblir høy. Mens uteblir – da hormonet progesteron opprettholder svangerskapet.  
  • I normaltilfelle betyr 18-20 dager med høy temperatur og ingen mens GRAVID - og Daysy markerer dette med at rød-gul-grønn lyser samtidig.
  • Se figuren øverst.

Daysy - et helautomatisk system

  • Du måler daglig tempen under tungen når du våkner. 
  • Etter synkronisering med DaysyView, får du der prognose for for neste eggløsning, EL, og ser at rødt blinker.
  • Du kan registrere samleie i Appen og også flere andre markører.
  • Du har eggløsningstest (i overført betydning) – du ser når tempen stiger. 
  • Du er sannsynligvis gravid når rødt-gult-grønt blinker samtidig. 
  • Når rødt-gult-grønt lyser samtidig, er du med meget høy sannsynlighet gravid.

Når du sliter med å bli gravid. En beretning fra 2006

"Vi hadde prøvd å få barn i over ett år før en venninne fortalte om Personlig FruktbarhetsComputer, PFC. Hun forklarte at jeg ved å bruke den ville få vite når i syklusen jeg var mest fruktbar. I januar 2006 kjøpte jeg en PFC. Helt som planlagt ble jeg gravid i mai samme år. Det var ikke noe problem at jeg hadde svært uregelmessige menstruasjoner. Nå vet jeg jo alt om min egen syklus og det er deilig å føle seg fri for alle medisiner. PFC har mange funksjoner. Den lille maskinen din kan fortelle deg om det er balanse mellom hormonene østrogen og progesteron. Det er særlig viktig når man ønsker å bli gravid og den lille datamaskinen skapte ro rundt oss i tiden da vi prøvde å få barn. Det er også fint at metoden er sikker nå som vi ikke ønsker oss flere barn. Min mann synes PFC er fint, spesielt fordi han ikke likte tanken på at jeg skulle ta hormonpiller hver dag. Jeg vil gjerne anbefale PFC til andre slik at de kan bli kjent med sin egen kropp. Det er jo et helt naturlig og ufarlig produkt."  

Brukerhistorie fra 2010 - BabyComp - en forgjenger av Daysy

Hennes syklus varierte og i lengde – og de var uten resultat etter 3½ år prøving, og hadde nesten gitt opp. Vi anbefalte Babycomp – og laget en datautskrift etter 4 målte sykler. Vi fant at eggløsningen var mellom dag 35 og 50, at temperaturstigningen var flott og stabil og høyfasen med 12 dager var normal. [Alt dette ser du nå direkte i DaysyView] Vi anbefalte paret å ha samleie annenhver dag fra dag 33 til Babycompen slo ut med sannsynlig gravid. Hun ble gravid etter et par måneder og fikk et velskapt barn. Hun uttalte i ettertid at uten info fra Babycomp ville de aldri blitt gravide. De hadde bommet kronisk på tiden – og de hadde gjennom BabyComp fått et tidsrom for eggløsning som de visste var riktig. Å få bekreftet at det hadde vært eggløsning i hver syklus, at progesteronet var ok og høyfasen lang nok til at det tidlige embryo ville få tid til å feste seg, påvirket dessuten psyken avgjørende og selvtilliten positivt. 

«Har vært en veldig god investering så langt. Synd at folk som sliter med å få barn ikke vet om dette hjelpemiddelet, eller ikke «tar seg råd» til en «ukjent» investering. Har anbefalt Babycomp til mange.»  

PFC-brukerundersøkelsen 2011 i 10 land viste at av alle som uten hell hadde prøvd å bli gravide i mer enn 1 år, kom 80% i mål på naturlig vis etter de ble PFC-brukere. Tallet er overbevisende. Det er ofte slik at man ikke ser det enkleste – og det blir fort synlig i DaysyView. Du får råd og hjelp hos PFC Nordic som en del av din gratis brukerstøtte.

Til nettbutikk